Med

Zásoby medu sice ubývají, ale stále je ho dost. Zimní počasí, střídání teplot, chlad, fujavec – to všechno vybízí k tomu, lupnout lžičku medu do čaje, svařeného vína nebo punče.

Ale!

S včelím produktem se dá pracovat i jinak.

Už jste někdy pekli kachnu na medu? Oblíznete se jen při samotné myšlence na medovník? Mlsáte rádi perníčky?

Úkol zní jasně – objednejte, nakupte, vařte a hlavně se pochlubte! Těším se na Vaše tipy, jak upotřebit med v kuchyni.

2 komentáře u „Med

  1. Ludmila

    Dobrý den,

    sdělte mi prosím jaký med již teď máte? Řepkový? A jaká je cena, možnost odběru? Koupila jsem si na farmářských trzích v Telči teď v březnu – dubnu a byl moc dobrý.

    Děkuji a zdraví L. Wolfschützová

    1. Lucie Autor příspěvku

      Dobrý den, těší nás, že Vám náš med chutná. Velice!

      Ano už vytáčíme první letošní med. Cena je stále stejná – 140 Kč za sklenici. Odběr je možný u nás doma – ve Starém Městě pod Landštejnem, příležitostně pak na trzích, kterých se účastníme – v nejbližší době 10.5. v Chlumu u Třeboně, 17.5. ve Slavonicích ve Spolkovém domě.

      Pěkný den,

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *